Concert de bressol

18.05.2024

El dissabte 18 de maig a les 10h, l'Escola Municipal de Música del Masnou (EMUMM) realitzarà un concert adreçat als infants de 0 a 3 anys i a les seves famílies, on podran gaudir de la música en directe a la Sala d'Actes dels Vienesos. El plaer de compartir la música fomenta el fet de generar connexions i estreny el vincle entre nadons i amb les seves famílies a mesura que el so i el ritme envolten els nadons en un món d'experiències sensorials i emocionals. Us proposem un primer contacte amb la música en família on el nadó compartirà experiències de la mà de l'adult a través d'aquest viatge musical.

Si esteu interessats en assistir-hi heu d'omplir el FORMULARI DE RESERVA D'ENTRADES: https://forms.gle/KKpsgRPRufL7Z7Kd8 Termini d'inscripció: 9 de maig


Informació important: Amb motiu de les eleccions la data de l'activitat es trasllada al 18/5 enlloc de l'11/5 tal com figura a l'edició impresa "Maig, mes de les families".

*En el cas de rebre moltes sol·licituds d'entrades es realitzarà un altra passi a les 11:15h.

**El nombre d'acompanyants adults per infant està condicionat per l'aforament de la sala. Un cop tancada la inscripció s'informarà del màxim d'adults acompanyants per infant.